Empresa

Viatges Estravel Empresa és una part molt important del nostre ADN. Des dels nostres inicis dediquem gran part dels nostres esforços a la gestió de viatges d’empreses. De fet, actualment treballem amb més de 50 empreses. La majoria d’elles es troben ubicades a les nostres comarques i d’altres arreu de la península.

La nostra àmplia experiència treballant amb empreses ens permet oferir una sèrie de serveis i avantatges de manera exclusiva.

QUINS SERVEIS OFERIM A LES EMPRESES?

  • Gestió de reserves de vols, trens, busos de forma immediata.
  • Reserves d’allotjament a zones estratègiques de la ciutat.
  • Tarifes especials per a empreses.
  • Sistemes de facturació mensual a crèdit.
  • Control i gestió de la facturació.
  • Telèfon assistència 24 hores.

Oblida’t de que tu o els teus empleats hagueu de perdre temps buscant vols i hotels per internet. Nosaltres ens encarreguem de tota la gestió de forma ràpida i eficient, buscant sempre els millors preus.

T’oferim solucions per al teu negoci, ja sigui un petit comerç o una gran marca, posarem a la teva disposició el nostre sistema de facturació mensual a crèdit, perquè no t’hagis de preocupar de les despeses en el dia a dia. D’aquesta manera, podràs liquidar les teves factures a finals o principis de mes, de forma còmode i senzilla.

A més, gràcies a les nostres tarifes especials per a Empreses, podem oferir-te els preus més competents i tarifes que et permetran realitzar canvis fins a l’últim moment. Perquè sabem que com a empresari et sorgiran canvis d’última hora. No et preocupis, perquè nosaltres estarem al teu costat per gestionar-ho tot.

VALOR SEGUR

Ens agrada treballar amb qualitat i oferir els millors serveis als nostres clients. És per això, que treballem amb la millor selecció de proveïdors del mercat:

Confia en la nostra experiència en el sector de les empreses, i comença a viatjar de la nostra mà, estalviant-te molts mals de cap.